sobota 17. ledna 2015

Tažín




 Nechala jsem si z keramiky zhotovit hrnec "tažín". Nizkotlaký hrnec ve kterém při pozvolném 
vaření při co nejnižší teplotě má být v pokrmu zachováno co nejvíce látek a díky zpětnému toku páry na pokrm je jídlo chuťově lahodnější. 
V tomto případě jse o kuřecí tažín s cuketou a fazolovými lusky.
 Koření: zázvor, kurkuma a šafrán.












vařevaření



2 komentáře:

  1. Ahoj Ivanko, po takovém hrnci také toužím, mohla by jsi mi prosím dát vědět u koho jsi si ho objednala?
    Máš hezký blog, určitě budu chodit k tobě ráda nakupovat.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  2. Tak takyto hrniec som este nevidela, ale vyzera to super...

    OdpovědětVymazat